Novinky

Čo s tou cibuľou?
13
04/16

Čo s tou cibuľou?

Cibuľu používame takmer každý deň a je súčasťou mnohých jedál. Existuje mnoho odrôd, tak nie je problém si vybrať takú, čo dokáže najviac ulahodiť nášmu vkusu. Niekedy sa však poriadne natrápime, keď ide o jej krájanie a poriadne si aj zaplačeme. Šikovné gazdinky však tvrdia, že cibuľa nebude dráždiť oči, ak sa predtým uloží do chladničky alebo sa vloží na pár sekúnd do ľadovej vody. Pomáha vraj aj žuvať kôrku chleba a žiadne slzy sa vám do oči tisnúť nebudú. Komplikovanejšie to však môže byť so skladovaním cibule.

Čítajte viac

Tipy a triky pri varení cestovín
06
04/16

Tipy a triky pri varení cestovín

Cestovín je nespočetné množstvo. Majú rôzny tvar i veľkosť. Každá cestovina sa hodí na niečo iné, čomu sa tiež budeme v jednom z nasledujúcich článkov venovať, no pred tým, ako vás oboznámime s cestovinami od výmyslu sveta, predstavíme vám pár rád, tipov a trikov, ako túto božskú surovinu pripraviť čo najlepšie. Kráľovstvom cestovín je určite Taliansko. Niet azda žiadny tvar, ktorý by Taliani nezvečnili v podobe cestoviny. A keďže sú na cestoviny takí odborníci, pozrime sa, aké rady by nám pri príprave cestovín dal rodený Talian ako ich milovník.

Čítajte viac

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti