Novinky

Ako si vybrať mäsový polotovar
11
11/16

Ako si vybrať mäsový polotovar

Ak prídeme do obchodu kúpiť mleté mäso, pravdepodobne odídeme s dlhým nosom. Všetko na pultoch dnešných obchodov je totiž mäsový polotovar. Na mleté mäso sú totiž kladené prísne mikrobiologické požiadavky. Má veľmi krátku trvanlivosť a jeho výroba si vyžaduje aj vyššie náklady. Plne ho nahrádzajú mäsové polotovary. Ako mäsový polotovar označujeme všetky výrobky, ktoré obsahujú mleté mäso, ktoré nie je tepelne spracované a zachováva si vlastnosti čerstvého mäsa a ku ktorému boli pridané potraviny, koreniace prípravky a ktoré je určené na ďalšie spracovanie. Za mäsový polotovar považujeme aj výrobok z mletého mäsa s prídavkom jedlej soli viac ako jedno percento.

Čítajte viac

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti