Sedem šiat cibule

Pridané 13.4.2016 14:30:00

Cibuľa je v našej kuchyni tak známou surovinou, že sa málokedy zamýšľame nad jej účinkami a nad jej využitím. V kuchyni najčastejšie používame bielu, červenú a žltú cibuľu, ale v súčasnosti je stále viac a viac známejšia aj šalotka. Jednotlivé druhy cibule sa líšia v chuti, textúre i vo farbe. Konzumujeme aj mladé nedozreté cibuľky, pretože cibuľa je veľmi zdravá. Obsahuje veľké množstvo vitamínu C, minerály a antioxidanty. Pravidelné užívanie znižuje riziko vzniku rakoviny hrubého čreva a pomáha chrániť tráviaci systém človeka.

Sedem šiat cibule

Komentáre (0)

Nový komentár

Kontrolný kód

i

* (Povinné)

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti