Prečo treba oceniť prácu vedúcich školských jedální

Pridané 28.8.2015 14:00:00

Práca vedúcich ŠJ je naozaj rôznorodá. Od papierovania a administratívnych úkonov cez objednávanie a uskladňovanie konkrétnych potravín a varenie až po tvorbu jedálneho lístka a evidenciu stravníkov. V každom prípade, ide predovšetkým o tvrdú prácu, a to predovšetkým v jej začiatkoch. V prvých mesiacoch vo funkcii môžu pomôcť akékoľvek skúsenosti, napríklad zo závodného stravovania alebo z prevádzky reštaurácie.

Prečo treba oceniť prácu  vedúcich školských jedální

Komentáre (0)

Nový komentár

Kontrolný kód

i

* (Povinné)

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti