Vývar nielen v nedeľu

Pridané 4.10.2016 07:30:00

Vývar je naozaj niečo výnimočné a pritom tak jednoduché. Vzniká postupným varením surovín vo vode, ktoré zmenia číru vodu na niečo neopísateľné. Vývar sa dá použiť samostatne ako polievka s prílohou, ale tak isto aj ako základ na prípravu rôznych jedál, napríklad omáčok. Vlastne všade tam, kde sa používa na prípravu pokrmu voda, je možné použiť vývar. Vývarov poznáme viac a každý z nich sa používa na prípravu iných jedál a tiež sa inak pripravuje. Pozývame vás teda na exkurziu svetom vývarov, ktoré môžeme s chuťou jesť v nedeľu na obed i odložiť do chladničky a použiť pri ďalšom varení.

Vývar nielen v nedeľu

Komentáre (0)

Nový komentár

Kontrolný kód

i

* (Povinné)

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti