Sardinky - konzervované omega-3 mastné kyseliny

Pridané 25.4.2016 15:15:00

Sardinky v konzerve možno nevyzerajú práve vábne, ale určite by aspoň občas mali nájsť miesto v našej chladničke a tento pokrm by sme v rôznej úprave (nátierka, šalát) mali dopriať aj našim deťom. Sardinky sú malé rybky, ktoré sú však bohaté na omega-3 mastné kyseliny, vitamín D, vápnik a bielkoviny. Obsahujú aminokyseliny, ktoré sa nachádzajú v morských plodoch a morských riasach. Ich konzumácia je spojená s radom mnohých zdravotných výhod.

Sardinky - konzervované omega-3 mastné kyseliny

Komentáre (0)

Nový komentár

Kontrolný kód

i

* (Povinné)

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti