Antioxidanty vo vašej školskej jedálni 2.časť

Pridané 11.4.2016 08:30:00

Citrusové plody sú nielen veľmi chutné, ale aj plné výživných látok. Konzumácia citrusových plodov poskytuje ochranu pred vznikom kardiovaskulárnych ochorení, vysokým krvným tlakom, rakovinou či anémiou. Obsahujú totiž látky, ktoré zabraňujú rastu nádorových buniek. Sú teda považované za účinnú prevenciu rakovinových ochorení a chronických chorôb. Obsahujú veľa vitamínu C. Ten ako najsilnejší antioxidant eliminuje škodlivý vplyv voľných radikálov.

Antioxidanty vo vašej školskej jedálni 2.časť

Komentáre (0)

Nový komentár

Kontrolný kód

i

* (Povinné)

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti